Rate this page

DESPRE NOI

AFLĂ CUM A ÎNCEPUT TOTUL

 

Știm cât de importante sunt începuturile. Pentru Atrix Studio dezvoltarea ta este scopul final.

Ce trebuie sa știi?

În 2021 marketingul video a devenit o necesitate, nu doar una dintre opțiunile pentru promovarea produselor sau a serviciilor.

Comunicarea vizuală are beneficiul de a produce un efect instantaneu. Mintea umană are capacitatea de a procesa rapid orice informație vizuală, dar poate să rețină culori sau simboluri mult mai repede decât mesaje sau texte, fotografia având o reacție imediată.

Dacă nu folosești marketingul video în strategia ta de promovare riști să rămâi cu mult în urma concurenței, asta deoarece popularitatea conținutului video crește continuu.

Conținutul video este cel mai eficient instrument de marketing care creează încredere și ajută la generarea unor rezultate eficiente pentru creșterea vânzărilor.

PRO3
SCOTER

Primul pas este cel mai important.

Vom face toți pașii împreună pentru ca așteptările să fie direct proporționale cu rezultatul mult așteptat.

Cele mai mici detalii fac diferența. Tocmai de aceea noi punem accent pe viziune și pasiune. Toate acestea pentru ca rezultatul să fie pe măsura așteptărilor.

Ce poate rezulta în urma colaborării noastre? Un produs diferit, realizat din dorința de a crea un spațiu propriu cu un concept unic.

Fotografia ne ajută să exprimăm concepte, stări, emoții și să le captăm pe toate într-un cadru.

Ne dorim ca produsul final să reflecte pasiune, dedicație și momente unice. Facem tot posibilul să transformăm aceste trăiri în momente de neuitat pentru tine, pe care să le poți pune în ramă.

Obiectivul Atrix Studio este să îți creăm imaginea

Echipa Atrix Studio te va ajuta să te detașezi de concurență, explicând vizual consumatorului prin ce te diferențiezi față de competiție.

Vă punem la dispoziție un pachet complet pentru a vă promova brandul: de la producție (filmare, editare, montare) pentru orice domeniu, până la ședințe foto (pentru servicii, produse, spații comerciale).

Pentru a ajunge la rezultatul dorit, adăugăm la toate acestea experiența echipei noastre și dotarea tehnică de care dispunem.

Suntem deschiși oricărei propuneri venite din partea clienților noștri și lucrăm într-o manieră profesională.

Pentru ca totul să iasă pe placul clientului, echipa Atrix Studio lucrează împreună cu clientul de la scenariul inițial și până la finalizarea materialului video.

PRO2