Atrix Studio

În această secțiune puteți vedea o mică parte din portofoliul nostru.

O agenție de publicitate, denumită adesea agenție de creație sau agenție de publicitate, este o afacere dedicată creării, planificării și gestionării reclamei și uneori a altor forme de promovare și marketing pentru clienții săi. O agenție de publicitate este în general independentă de client; poate fi un departament intern sau o agenție care oferă un punct de vedere extern asupra efortului de a vinde produsele sau serviciile clientului, sau o firmă externă. O agenție se poate ocupa, de asemenea, de promovarea generală a strategiilor de marketing și branding pentru clienții săi, care pot include și vânzări.

Care sunt serviciile de publicitate?

Servicii de publicitate înseamnă servicii prestate de o agenție de publicitate atunci când proiectează și/sau implementează o campanie de publicitate pentru a promova un produs, serviciu, idee, concept, problemă sau imaginea unei persoane.

Generați mai multe venituri pentru afacerea dvs. cu serviciile de publicitate de la ATRIX STUDIO

Nume(Required)
CONTACT ATRIX STUDIO

Cea mai buna agentie de publicitate din Romania

Căutați o agenție de publicitate care să vă ajute să vă promovați afacerea în cel mai eficient mod posibil? Atunci ați ajuns la locul potrivit! Agenția noastră de publicitate oferă servicii complete de marketing și publicitate personalizate pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dumneavoastră de afaceri.

Cu o echipă de specialiști experimentați în domeniul marketingului și al publicității, suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară, care să răspundă nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui client. Folosim cele mai noi tehnologii și instrumente de publicitate pentru a vă ajuta să vă diferențiați de concurenții dumneavoastră și să vă atrageți noi clienți.

Ce sunt serviciile Atrix Studio?

  • Publicitate grafică
  • Publicitate video
  • Productie video muzical
  • Fotografie publicitară
De-a lungul timpului marketingul foto-video a devenit cel mai valoros instrument pentru promovarea produselor și a serviciilor. Social media a pătruns în viețile noastre, ajungând să fie un instrument indispensabil în promovarea unui brand.Traficul de conținut video în social media creează engagement: utilizatorii interacționează cu un brand după ce vizualizează un videoclip sau o imagine de promovare.Studiile arată că oamenii își amintesc 10% din ce aud, 20% din ce citesc și 80% din ce văd. În același timp 90% din informația pe care o percepem despre lume este transmisă în mod vizual.Peste 80% dintre userii online citesc pe verticală conținutul, așadar o imagine le reține mai ușor atenția, iar 67% dintre cei care cumpără online spun că fotografia produsului este foarte importantă pentru luarea deciziei.
atrix-servicii
servicii atrix studio

O imagine va transmite mai ușor și mai repede ceea ce poate transmite un text, motiv pentru care trebuie să existe o armonie între mesajul pe care îl transmiți pentru produsul sau serviciul tău și imaginea vizuală a companiei.

Încrederea în brand este datorată atât conținutului textual, cât și conținutului vizual. Pentru ca între cele două elemente să existe armonie este important sa stabilești o conexiune dincolo de cuvinte, iar aici apare comunicarea non-verbală, prin intermediul fotografiilor și a videoclipurilor.

Identitatea vizuală este redată de către un conținut adecvat afacerii pe care o dezvolți, iar interacțiunea cu conținutul tău este un prim pas important spre a-ți crește afacerea.

Cu cât te văd mai mulți oameni, cu atât cresc șansele tale către potențiali clienți, iar prin intermediul unui conținut potrivit ai șanse mai mari să devii cunoscut.

Echipa Atrix Studio îți stă la dispoziție pentru a genera rezultate eficiente pentru creșterea vânzărilor prin marketingul de tip foto-video.

De ce să alegeți ATRIX STUDIO pentru producție video?

ATRIX STUDIO oferă experiență de marketing digital care este pur și simplu de neegalat în industria noastră. Experții noștri au ani de experiență în a ajuta companiile să prospere pe piața extrem de competitivă de astăzi și suntem cu adevărat entuziasmați de fiecare aspect al procesului de marketing digital, de la design web și crearea de conținut până la căutare plătită, marketing pe rețelele sociale și publicitate video.

Când lucrați cu ATRIX STUDIO, nu vă tratăm ca pe un alt client, ci ca pe un membru valoros al echipei noastre. Recunoaștem informațiile importante pe care le puteți aduce la masă și considerăm că colaborarea este o parte esențială a obținerii celor mai bune rezultate pentru afacerea dvs. Având experiența noastră în industrie, expertiza tehnică și pasiunea pentru a ajuta companiile să reușească, să vă puneți în mâinile noastre este cea mai bună decizie pe care o puteți lua pentru a susține creșterea și prosperitatea pe termen lung a afacerii dumneavoastră.

ATRIX STUDIO pentru producție video
business women
Play Video about business women
Play Video about AP STUDIO
Play Video about women

PAȘII DE LUCRU

Știm că ești nerăbdător să îți dezvolți afacerea. Noi îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta să faci acest pas: promovare prin intermediul conținutul vizual. Te vom trece prin niște pași de lucru pentru a fi mai ușor să înțelegi în ce constă colaborarea cu noi.

Prima etapă va fi o întâlnire în care ne vom cunoaște și vom stabili pașii de lucru. Vrem să vedem ce ați vrea să transmiteți prin intermediul brandului pentru a comunica un mesaj corect. Ne dorim să știm ce fel de identitate vizuală ați dori să creați, care sunt așteptările, ce valori are compania și ce mesaj doriți să transmiteți publicului.

Imaginea fotografică reprezintă un mesaj fără cod, iar noi te vom ajuta să o încadrezi într-un context și să transmiți un mesaj corect. Așadar, în cea de a doua etapă ne vom întâlni la locația stabilită de comun acord pentru realizarea fotografiilor și/sau a videoclipurilor.

În ultima etapă ne vom ocupa de editarea imaginilor și de montarea videoclipurilor, care vă vor ajuta la conturarea identității vizuale și vor facilita dezvoltarea unei legături indestructibile între mesaj și public, prin crearea unei personalități clare asupra afacerii în rândul consumatorilor.

Productie video muzical

 

Indiferent dacă sunteți un adevărat începător sau aveți deja ceva experiență, vă voi ghida prin toți pașii producerii unui videoclip muzical care vă va ajuta să cuceriți industria în calitate de regizor sau DoP. Voi începe cu rolurile prezente pe majoritatea seturilor de videoclipuri muzicale, voi trece prin pașii de la pre-producție până la post-producție și voi vorbi despre sarcini administrative și bani.

Trimite o cerere

    [text* Numele tău placeholder "Your name"]

    [email* Adresă de e-mail placeholder "Your e-mail"]