4.4/5 - (9 votes)
Realizarea unui videoclip muzical

Echipa noastră de experți în producție video își folosește creativitatea și tehnologia de ultimă generație pentru a realiza videoclipuri muzicale care captivază publicul și îi aduc pe artiști în centrul atenției. Avem o abordare personalizată pentru fiecare proiect, astfel încât videoclipurile noastre sunt unice și autentice, reflectând stilul și personalitatea artistului. Noi înțelegem importanța imaginii și a brandului în lumea muzicii, iar videoclipurile noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți și amplifica acest aspect. Utilizăm echipamente profesionale de înregistrare video, editare și post-producție, astfel încât videoclipurile noastre au o calitate excelentă și sunt adaptate pentru toate platformele media. Descoperiți puterea videoclipurilor muzicale de înaltă calitate cu ajutorul Atrix Studio – experți în muziek video productie! Suntem o companie specializată în producția de videoclipuri muzicale de calitate superioară și suntem pregătiți să vă ajutăm să vă transformați viziunea artistică într-un videoclip memorabil.

Atrix Studio are o vastă experiență în producția de videoclipuri muzicale pentru o varietate de genuri muzicale, de la pop, rock, hip-hop, până la muzică electronică și multe altele. Suntem dedicați să creăm videoclipuri muzicale care reflectă mesajul și esența muzicii, atragând publicul și aducând notorietate artistului. În lucrările artistice, creativitatea este primul cuvânt, poate că în realizarea de videoclipuri muzicale, această caracteristică se arată mai mult. În multe cazuri, autorul și directorul proiectului, cu creativitatea pe care o aduce proiectului, pe lângă reducerea costurilor de producție, poate transmite publicului senzația muzicii, care dacă publicul înțelege scopul acestui sentiment.

Nume(Required)
CONTACT ATRIX STUDIO

Dacă doriți să dați viață muzicii dvs. prin intermediul unui videoclip profesional și de calitate, contactați Atrix Studio astăzi și vom transforma visul dvs. în realitate.

producție video muziek în Atrix Studio:

Descoperiți Atrix Studio, expertul în muziek video productie! Suntem dedicați să producem videoclipuri muzicale de calitate superioară, personalizate pentru a reflecta stilul și personalitatea artistului. Cu o vastă experiență în producția de videoclipuri muzicale pentru o varietate de genuri muzicale, suntem pregătiți să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele artistice.

Echipa noastră de specialiști în producție video folosește cele mai recente tehnologii și echipamente pentru a produce videoclipuri muzicale de înaltă calitate, adaptate pentru toate platformele media. Lucrăm îndeaproape cu fiecare artist pentru a ne asigura că videoclipul nostru reflectă mesajul și esența muzicii, aducând notorietate și atrăgând publicul.

Indiferent de genul muzical, suntem alegerea perfectă pentru muziek video productie. Contactați Atrix Studio astăzi și lăsați-ne să creăm un videoclip muzical care să vă impresioneze publicul și să vă ajute să vă atingeți obiectivele artistice.

Deci haideți să facem un videoclip atractiv cu Atrix Studio chiar acum...

  Realizarea unui videoclip muzical cu Atrix Studio:

  Cu Atrix Studio, puteți avea încredere că veți primi o producție de videoclipuri muzicale de cea mai înaltă calitate. Suntem specializați în muziek video productie și ne dedicăm să oferim un serviciu personalizat pentru a satisface nevoile și așteptările fiecărui artist.

  Cu o experiență vastă în producția de videoclipuri muzicale, Atrix Studio este alegerea potrivită pentru a da viață muzicii dvs. prin intermediul unui videoclip de calitate. De la conceptul inițial până la post-producție, echipa noastră de specialiști în producție video lucrează îndeaproape cu dvs. pentru a se asigura că videoclipul dvs. reprezintă perfect mesajul și stilul dvs. muzical.

  Indiferent de genul muzical, suntem pregătiți să producem un videoclip care să vă ajute să vă atingeți obiectivele artistice. Folosim cele mai recente echipamente de producție video și software-uri de editare pentru a ne asigura că videoclipurile noastre au o calitate superioară și sunt adaptate pentru toate platformele media.

  Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru muziek video productie, Atrix Studio este alegerea perfectă pentru dvs. Contactați-ne astăzi pentru a începe colaborarea și a crea un videoclip muzical care să vă impresioneze publicul.

  cover1

  Atrix Studio este o companie de încredere și creativă în domeniul realizării de videoclipuri muzicale. Experții noștri în domeniul producției de videoclipuri muzicale includ oameni străini și români care sunt printre cei mai buni în domeniul lor. Prin atragerea și invitarea acestor oameni, construim o echipă puternică structurată și oferim servicii de calitate. Comunicând cu Atrix Studio, puteți beneficia de cele mai bune servicii ale noastre pentru realizarea și producerea videoclipurilor muzicale.

  Productie video muzical

  Pentru a crea și produce un videoclip muzical, în afară de creator de idei, avem nevoie de un regizor, cameraman, actriță, designer de iluminat, make-up artist etc., iar conducerea acestui grup este importantă, iar echipamentele și instrumentele care sunt aleși pentru această lucrare trebuie să fie de înaltă calitate. De asemenea , în această parte, compania de publicitate Atrix Studio poate înregistra impresii excelente și memorabile ale producției dvs. de videoclipuri muzicale, cu o coordonare atentă între agenții de producție și selecția celor mai bune instrumente și echipamente.

  Cea mai bună producție videoclipcuri muziale:

  Căutați cea mai bună producție de videoclipuri muzicale? Ați găsit-o la Atrix Studio! Suntem specializați în producția de videoclipuri muzicale de cea mai înaltă calitate și ne-am făcut un nume în industrie pentru serviciile noastre personalizate și atenția noastră la detalii.

  Echipa noastră de specialiști în producție video lucrează îndeaproape cu fiecare artist pentru a se asigura că videoclipul lor reprezintă perfect mesajul și stilul lor muzical. Folosim cele mai recente echipamente de producție video și software-uri de editare pentru a produce videoclipuri muzicale de o calitate superioară, adaptate pentru toate platformele media.

  Indiferent de genul muzical, suntem pregătiți să producem un videoclip care să vă ajute să vă atingeți obiectivele artistice și să impresionați publicul. Cu ani de experiență în industria de producție de videoclipuri muzicale, suntem recunoscuți pentru creativitatea noastră și capacitatea de a transforma visul unui artist în realitate.

  De la conceptul inițial până la post-producție, suntem aici pentru a vă oferi cea mai bună producție de videoclipuri muzicale. Contactați Atrix Studio astăzi și lăsați-ne să creăm un videoclip muzical deosebit pentru dvs. și să vă ajutăm să vă faceți remarcați în lumea muzicală.

  Productie video muzical

  Locație pentru videoclipul muzical

  Trebuie remarcat faptul că decoupage-ul sau modul în care este amplasată camera și iluminarea este o lucrare care face ca publicul să descrie mai ușor scena, astfel încât oamenii să înțeleagă ce vrei să spui prin acea scenă. Deci, ca urmare, scenele și planurile și legătura lor tematică cu muzica este ceva care poate prezenta conținutul clipului și obiectivele acestuia cu un mare impact asupra publicului. Procesul de selecție a locației și punere în scenă de către experții în acest domeniu și în cadrul companiei de publicitate Atrix Studio a fost atât de atractiv, încât marile companii de publicitate l-au salutat. Este de remarcat faptul că ideea de a face un design pentru locație este unul dintre lucrurile pe care compania Atrix Studio le execută bine.

  Editare video muzical

  Impresiile tale pot fi grozave, dar numai printr-o editare adecvată vor deveni un videoclip muzical grozav. Sentimentul și ritmul mișcării într-un videoclip muzical este unul dintre lucrurile pe care un editor experimentat le cunoaște bine și, cu o judecată corectă, plasează utilizarea fiecărui efect video la locul potrivit. Lăsați această sarcină editorilor companiei de publicitate Atrix Studio, care dau un sentiment special și delicat efectelor videoclipului dvs. prin editarea mai multor proiecte de publicitate și videoclipuri muzicale.

  În cele din urmă, trebuie menționat că comandarea producției unui videoclip muzical nu este suficientă pentru cele de mai sus și în producția acestuia sunt implicați și alți factori tehnici și manageriali, cu care echipa de specialitate a Atrix Studio este bine familiarizată.

  Realizarea unui videoclip muzical cu cea mai înaltă calitate:

  Pentru realizarea unui videoclip muzical se folosesc diferite stiluri și diferite tehnici de filmare, inclusiv animație, filmări de spectacole live, realizarea de filme documentare etc. Desigur, realizarea articolelor menționate necesită un buget, așa că marile companii cheltuiesc o mulțime de bani chiar și pentru cele mai simple clipuri, dar o poți face ușor și la un cost mai mic. Și rețineți că, cu cât vă planificați mai atent, cu atât veți face mai rapid și cu o calitate mai bună.

  La fel ca și cântăreții celebri, te gândești să promovezi un videoclip înainte de lansare? Am scris motivele pentru care facem acest lucru și idei atractive pentru aceasta pe pagina de creare a teasere-urilor promoționale (click).

  Atrix Studio cu experiență înaltă și forțe experte în acest domeniu vă poate îndeplini dorințele la un cost rezonabil și o calitate superioară.

  Atrix Studio acordă atenție punctelor cheie și importante pentru comandarea unui videoclip muzical, după cum urmează:

  Vedeți mai jos câteva dintre videoclipurile muzicale bune iraniene:

  Cea mai bună producție video muziek din București:

  Dacă sunteți în căutarea celei mai bune producții de videoclipuri muzicale din București, atunci Atrix Studio este alegerea perfectă pentru dvs. Suntem o echipă de specialiști în producția de videoclipuri muzicale cu o experiență vastă în crearea de videoclipuri pentru artiști de top din industria muzicală din București și nu numai.

  La Atrix Studio, suntem dedicați să oferim servicii personalizate de producție video pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui artist. Avem o echipă de profesioniști cu experiență în toate aspectele producției de videoclipuri muzicale, de la crearea conceptului și a scenariului până la filmare, editare și post-producție. Cu cele mai noi echipamente de producție video și software-uri de editare, suntem capabili să producem videoclipuri muzicale de cea mai înaltă calitate, care să fie adaptate pentru toate platformele media.

  La Atrix Studio, suntem pasionați de munca noastră și suntem mereu în căutarea unor soluții creative pentru a transforma visul unui artist în realitate. Folosim abordări unice pentru fiecare videoclip și încercăm mereu să surprindem publicul prin creativitatea noastră.

  Deci, dacă sunteți în căutarea celei mai bune producții de videoclipuri muzicale din București, Atrix Studio este alegerea perfectă pentru dvs. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să creăm un videoclip muzical deosebit pentru dvs. și să vă ajutăm să vă faceți remarcați în lumea muzicală din București.

  Realizarea unui videoclip muzical cu cea mai înaltă calitate

  Regulile de realizare a unui videoclip muzical

  Pentru a realiza un videoclip muzical, regizorul trebuie să fie complet familiarizat cu scena muzicală și cu publicul țintă al acesteia, pentru a transmite publicului sentimentul muzicii.

  Principala regulă în realizarea tuturor videoclipurilor muzicale este loialitatea față de personalitatea artistului, precum și mesajul din melodie. Nu este necesar ca versurile melodiei să fie reflectate cuvânt cu cuvânt în videoclipul muzical, dar ar trebui să apară ca o expoziție pentru versuri. Poate că acesta este cel mai important punct al realizării unui videoclip muzical: loialitatea față de forma și tonul și mesajul muzicii în sine, departe de prejudecățile tehnice și loialitatea strictă față de o anumită școală.

  În cele ce urmează, vom trece în revistă cele mai importante puncte în realizarea și producerea unui videoclip muzical:

  Alegerea scenei și punerea în scenă în videoclipul muzical

  Scena sau „locația” este locul în care ar trebui să filmați prestația artistului. Uneori, alegerea unei locații este o sarcină foarte simplă, iar uneori există mai multe opțiuni de filmat. De remarcat că locația este întotdeauna considerată ca o a doua prioritate, adică acționează ca fundal pentru a finaliza munca cântăreței și piesa.

  Dacă vrei să folosești locațiile celebre precum ruinele din deșert, în fața malului mării sau entuziasmul înregistrării în studio, asigură-te că îi dai un alt ton și culoare.

  Pe lângă alegerea locației, ar trebui să acordați atenție și alegerii fundalului. Puteți folosi un fundal real, cum ar fi acasă sau la birou. Sau că a folosit „fond fals”. Acest fundal conține o perdea verde.

  Multe videoclipuri muzicale folosesc tehnica ecranului verde pentru a avea mai mult control asupra tuturor elementelor lucrării. Lucrul într-o garsonieră poate fi ideal datorită dificultății mai mici de transport a echipamentului. Dar rețineți că, uneori, filmarea de pe scenă oferă un sentiment mai live publicului și videoclipului în ansamblu. O combinație a acestor două moduri este de obicei folosită la realizarea videoclipurilor muzicale.

  Iluminare în videoclipul muzical

  Fără îndoială, unul dintre cei mai importanți factori ai calității imaginii, diferența dintre un proiect profesionist și unul amator, este categoria calității luminii. Factorul determinant în iluminarea videoclipului muzical este tonul și senzația melodiei. De exemplu, pentru o melodie fericită, este mai potrivită iluminarea strălucitoare și intensă. De fapt, cel mai bun moment pentru iluminarea exterioară este în zilele înnorate. Pentru că norii răspândesc lumina ca o cutie moale, creând o iluminare uniformă în toată locația.

  Unul dintre cele mai folosite timpuri pentru realizarea oricărui tip de videoclip care este folosit de regizori și oferă culoare și lumină grozavă se numește ora de aur. Ora de aur sau timpii de aur acoperă aproximativ o oră înainte de apus și o oră după răsărit. că soarele se află într-un unghi ascuțit și dă mediului înconjurător o lumină aurie plină de căldură și energie.

  Imagini inteligente

  În timpul filmării, se recomandă să redați muzica tare. Înregistrați întreaga melodie fără oprire și de fiecare dată. Cu cât cantitatea și volumul filmelor înregistrate sunt mai mari, cu atât mâinile regizorului și ale editorului vor fi mai deschise în timpul montajului. Mai ales, în zilele noastre, odată cu utilizarea camerelor digitale, nevoia de film negativ și costurile și limitările sale mari au fost eliminate în mare măsură. Acesta este unul dintre cele mai importante puncte în realizarea unui videoclip muzical.

  „Compoziția” este la fel de importantă în fotografie ca și în realizarea videoclipurilor muzicale. În general, compoziția, adică modul în care este cadrul și modul în care subiectul este inclus în cadru. Cât de echilibrat este cadrul nostru, are sau nu armonie între componente? Și sfaturi ca acesta pe care le puteți învăța în elementele de bază ale alfabetizării vizuale vă vor ajuta foarte mult pentru a face videoclipul muzical frumos. Țineți cont de punctele cheie ale fotografiei în realizarea de videoclipuri muzicale: plasarea subiectului în centrul cadrului este nepotrivită. Pe scurt, nu lăsați prea mult spațiu liber deasupra subiectului, iar capul subiectului nu trebuie să iasă din cadru și urmați aceste sfaturi de fotografiere.

  O compilație excepțională!

  În general, în timpul montajului, ar trebui să aveți grijă să alegeți mai întâi fotografiile brute (caje potrivite și dorite de regizor). Prin proiectarea unui „storyboard” adecvat, ar trebui să creați o premisă de bază a filmului final. Apoi editați filmul și, în final, adăugați-i efecte de computer. Luați o ieșire din videoclip și corectați-o din nou dacă este necesar.

  Urmăriți videoclipul cu membrii trupei și alți agenți și experți în care aveți încredere și editați-l din nou și din nou, astfel încât cel mai mic defect remediabil să nu rămână în el. Nu uitați, fiecare secundă a videoclipului dvs. muzical este importantă și nu săriți peste nicio eroare, inclusiv erorile de salt de imagine, erori de sărituri de lumină și culoare, tăieturi nefine etc. și remediați toate erorile complet.

  Redați videoclipul muzical

  Cu această etapă, depășește domeniul de aplicare al regizorului, dar directorul poate introduce companii de difuzare adecvate și de încredere în grupul muzical. Difuzarea pe rețele video, fie online, fie private etc., poate duce la o mai mare vizibilitate a videoclipului muzical și la succesul vânzării biletelor la album sau la concert ale cântărețului sau grupului în cauză.

  Productie video muzical in Bucuresti:

  Un videoclip muzical vă poate ajuta să vă dezvoltați și să vă promovați grupul muzical pe canale spațiale virtuale, cum ar fi YouTube, Facebook și alte programe virtuale. Contrar credinței tale, un videoclip muzical nu trebuie să fie foarte scump. Ceea ce este important în crearea unui videoclip muzical bun este că ai o idee bună, o trupă bună și un buget rezonabil. La Atrix Studio putem crea un videoclip de excepție pentru tine în București. Realizarea de videoclipuri muzicale în București este una dintre specialitățile echipei Atrix Studio.

  Unele companii de producție de videoclipuri muzicale cer mulți bani pentru a produce cele mai simple videoclipuri promoționale, dar putem realiza cel mai bun videoclip muzical din București pentru tine la o calitate excepțională și la cel mai mic preț. Dacă doriți să lăsați această lucrare unui regizor sau unui producător de film, puteți experimenta realizarea unui videoclip muzical profesional cu noi la Atrix Studio.

  Înainte de a începe să vă produceți videoclipul muzical, este important să aveți în vedere un plan general și câteva puncte cheie. Aici veți vedea un tutorial pas cu pas pentru producerea unui videoclip muzical.

  Ce este producția de videoclipuri muzicale?

  Producția de videoclipuri muzicale este procesul de creare a unui videoclip care însoțește o piesă muzicală. Este un aspect important al promovării și marketingului muzicii, deoarece videoclipurile muzicale oferă o modalitate de a vizualiza și interpreta muzica și de a comunica cu publicul.

  Producția de videoclipuri muzicale implică de obicei o serie de etape, inclusiv conceperea ideii, scrierea scenariului, găsirea locațiilor potrivite, castingul artiștilor și echipei de producție, filmarea, editarea și post-producția. Scopul producției de videoclipuri muzicale este de a crea un videoclip care să se potrivească cu estetica și mesajul muzical al piesei, care să impresioneze și să atragă publicul și care să ajute la promovarea artistului și a muzicii lor.

  Producția de videoclipuri muzicale este o industrie importantă în sine, cu o gamă largă de specialiști în domeniul filmării, iluminării, machiajului, efectelor vizuale și muzicii. Multe companii specializate în producția de videoclipuri muzicale, precum Atrix Studio, sunt dedicate creării de videoclipuri muzicale de calitate superioară pentru artiști din toate genurile muzicale.

  Alegerea muzicii potrivite

  1. Alegerea muzicii potrivite

  Deși alegerea ta poate părea cea mai bună idee de a produce videoclipul perfect pentru următorul tău single, s-ar putea să nu primești cel mai bun feedback. Iată mai multe sfaturi despre alegerea melodiilor: Gândește-te la o zi sau restaurează un cântec vechi. Acest lucru va dura mult mai mult timp decât ați bugetat pentru filmarea, editarea și producerea videoclipului muzical. Dacă melodia ta durează trei minute sau mai mult, „noul tău” single ar trebui să apară înainte ca videoclipul tău să fie lansat. În schimb, luați în considerare alegerea unei piese la care ați lucrat bine în trecut sau a unui single care a fost planificat să fie lansat în viitor, după ce următorul single va fi lansat. Este nevoie de două până la zece ore pentru ca dvs. și echipa de producție video să produceți fiecare minut al unei melodii dintr-un videoclip muzical, care este cheltuit pentru filmarea, editarea și finalizarea lucrării. Cu cât timpul de producție este mai lung, cu atât este mai mare riscul de a abandona proiectul. Asigură-te că melodia ta inspiră cu adevărat trupa. S-ar putea să nu-ți placă toate melodiile pe care tu sau trupa ta le produci. Videoclipurile muzicale trebuie să fie o expresie autentică a creatorilor melodiei în cauză. Chiar și cei mai buni realizatori de film se luptă să producă un videoclip muzical bun pentru o melodie care nu este inspirată muzical sau liric de alegerea trupei. Dacă melodia nu este pentru tine, ia în considerare consecințele legii dreptului de autor. Nu credeți că puteți folosi liber orice melodie pentru videoclipul dvs. muzical. Cu toate acestea, dacă bugetul dvs. vă permite să produceți un videoclip muzical pentru melodia altcuiva pentru care nu ați mai produs un videoclip muzical înainte, luați în considerare documentele legale pentru a-l face legal.

  Aranjarea membrilor de filmare

  2. Aranjarea membrilor de filmare și pregătirea echipamentului necesar pentru lucru

  Indiferent cât de simplă este filmarea ta, ai nevoie de o echipă pentru filmare. Dacă aveți o echipă care să facă treaba, toți membrii ar trebui să fie conștienți de sarcinile pe care trebuie să le facă. Iată câteva exemple de sarcini care ar trebui delegate: • Videograf sau fotograf: una sau mai multe persoane • Responsabil de iluminare pentru toate scenele și scenele de interior: o persoană • Actor sau actori: un număr de persoane care variază în funcție de tipul de videoclip pe care îl vizați. • Director: persoana pe care toată lumea o cunoaște ca fiind persoana responsabilă pentru întreg proiectul. • Membrii bandei: acest lucru poate părea evident, dar asigurați-vă că toți membrii au capacitatea de a fi la timp pentru zilele de filmare. Când vă creați grupul, luați în considerare nevoile acestora. Dacă timpul de filmare este în timpul meselor, pregătiți mâncare pentru membri sau cereți-le să aducă mâncare cu dvs. și rezervați timp pentru a mânca împreună. Dacă filmați în timpul zilei sau veți fi implicat multe ore, amintiți-le unui grup să facă o pauză. În mod ideal, vei putea angaja o echipă care are echipamentul de care ai nevoie. Iar dacă aveți de gând să pregătiți singur echipamentul, ar trebui să asigurați cel mai bun echipament în funcție de bugetul de care dispuneți. Desi preturile disponibile au scazut in ultimii ani, achizitionarea camerelor, a echipamentelor de iluminat etc. va poate face totusi sa va pierdeti oportunitatile si motivatiile.

  Planificarea filmărilor

  3. Planificarea filmărilor

  Pierderea timpului te poate costa mai mult (în legătură cu închirierea unui loc etc.) sau poate cauza relații proaste în cadrul grupului etc. Majoritatea grupurilor care sunt mai ocupate să se distreze și să piardă timpul decât să lucreze se datorează de fapt lipsei unei planificări adecvate. . Așa că petreceți puțin timp gândindu-vă cum să faceți această filmare. Este necesar să se creeze o tablă pentru a filma fiecare dintre scene. Acest lucru vă poate asigura că toată munca pe care o veți face este finalizată și, de asemenea, vă va fi mai ușor să explicați cerințele membrilor grupului. Nu uitați să folosiți Google pentru a căuta „șablon de tablă video muzical”, astfel încât să puteți găsi placa potrivită pentru dvs. Desenați fiecare scenă de mai sus și descrieți-o bine în partea de jos a tablei. După ce ți-ai completat tabla, fă o listă cu echipamentele și articolele necesare pentru a filma fiecare scenă. Împărtășiți-vă tabloul de completare cu toți membrii și discutați și analizați fiecare scenă cu echipele adecvate. Cea mai bună situație este să pregătiți un plan pentru prezența fiecărei persoane în fiecare loc, astfel încât lucrurile să poată decurge într-o mai bună ordine. Cel mai important, asigurați-vă că camera și echipa de iluminat sunt pe deplin conștienți de așteptările dumneavoastră pentru fiecare scenă. Dacă ești membru al trupei, vei fi chiar tu prezent pe scenă. Cei care sunt capabili să vadă lucruri pe care nu le vedeți când sunteți la fața locului, vă pot oferi sugestii în funcție de ceea ce văd.Dacă angajați pe cineva ca director (altul decât dvs.), trebuie să prezentați acea persoană pe scurt în consiliu. În acest caz, directorul poate gestiona ședințele membrilor și poate face planificarea necesară.

  Filmare

  4. Filmare

  În ziua filmării, rămâneți concentrat și concentrați-vă asupra distribuției. Păstrați un set precis de scene înregistrate pentru editări viitoare. Acordați întotdeauna mult timp pentru filmare. Deși scena finală poate avea doar zece secunde de filmare, filmarea și editarea acestor zece secunde vă poate dura multe ore. Scopul nostru cu acest subiect este ca, de exemplu, să nu dedici șase ore din timpul tău filmării primei scene „extraordinare”, astfel încât să nu fii nevoit să termini restul scenelor rămase în grabă în aceeași măsură. sase ore.În mod ideal, veți avea mai multe interpretări bune pentru fiecare scenă. Nu vei avea niciodată prea multe filmări, iar reînregistrările vor surprinde ceva ce nu ai observat prima dată. Nu este niciodată o idee bună să încălcați instrucțiunile de pe tablă, deoarece există multe modalități prin care membrii grupului pot avea acces bun la filmările existente. De exemplu, dacă aveți mai multe camere, cereți videografului „eșantion” să filmeze din alte unghiuri disponibile (nu în vederea camerei) sau între două scene. Această tehnică vă permite să obțineți imagini de aur pe care nu le-ați văzut niciodată până acum. În plus, unele dintre cele mai bune scene înregistrate pot fi exemple ale celor mai bune scene cu membrii.

  Filmare în direct

  5. Filmare în direct

  Filmarea unei trupe care cântă live este o modalitate excelentă de a obține imagini grozave pentru videoclipul tău muzical. Filmarea unui spectacol live înseamnă că vei putea surprinde energia și conexiunea care există cu publicul. Desigur, dacă intenționați să filmați întregul videoclip al unui spectacol live, aveți nevoie de oameni profesioniști și experimentați, cu facilități de filmare live, a căror absență va face această sarcină foarte dificilă. O altă modalitate mult mai bună pentru cineva care își creează primul videoclip muzical este să înregistreze unele scene live și apoi să le combine cu alte filmări înregistrate. Iată câteva provocări unice pe care trebuie să le luați în considerare atunci când filmați live:Trupa va cânta o singură dată live, așa că vei avea ocazia să filmezi scena doar o singură dată. Versiunea live poate diferi semnificativ de versiunea înregistrată, așa că ajustarea și redarea înregistrărilor fără muzică poate fi o durere. Mișcările și posturile corporale ale trupei și în special ale ascultătorilor și publicului nu vor fi înregistrate în mod regulat. Prin urmare, tu și regizorul nu vă puteți aștepta ca publicul să se miște în conformitate cu dorințele și așteptările dumneavoastră. Pe de altă parte, aceste reacții sunt pure și pure și, dacă ești capabil să captezi o reacție pozitivă, ai realizat într-adevăr filmarea ideală. Iluminarea și efectele pot arăta grozav pentru public, dar s-ar putea să nu arate atât de ideale și grozave în fața camerei. Filmările dvs. pot perturba performanța trupei. Asigurați-vă că membrii trupei sunt pe scenă și scena este suficient de mare pentru a minimiza deteriorarea spectacolului. O tehnică pentru a asigura recuperarea înregistrărilor live în video este reprezentația live „pe scenă”. Cereți trupei să cânte în fața publicului sau prietenilor sau fanilor selectați sau pur și simplu să asume modul de performanță. Făcând filmarea „în direct” astfel, puteți controla iluminarea sau mișcarea oamenilor și puteți reda piesa atâta timp cât doriți și aveți nevoie.

  Utilizarea imaginilor statice

  6. Utilizarea imaginilor statice

  Îi poți da puțină culoare adăugând imagini la videoclipul tău; Dar ar trebui să fiți conștienți de faptul că toate filmările legate de subiect respectă legea drepturilor de autor. Este ilegal să folosiți materialul video fără permisiunea deținătorilor de drepturi de autor ai filmării respective.Cu toate acestea, există și surse de filmare care pot fi utilizate în mod legal. Filmările fără drepturi de autor sunt imagini pe care le puteți utiliza în orice mediu; Nu este nevoie să cereți permisiunea sau să plătiți o taxă deținătorului drepturilor de autor de fiecare dată când este utilizat. Dar poate necesita plata unei taxe pentru a permite accesul la acesta pentru prima dată. În plus, o mare parte de materiale video sunt disponibile sub licențe binecunoscute – originale pe care deținătorii de drepturi de autor le-au pus în domeniul public și care au condiții specifice de primire. Adesea, singura situație este că tu însuți creditezi în mod corespunzător numele sursei sau al creatorului filmării.

  7. Utilizarea software-ului corect de editare și finisare video

  În zilele noastre, software-ul accesibil sau gratuit poate face o treabă decentă în editarea videoclipului dvs.: Software-ul video de bază pentru utilizatorii Apple este iMovie. Pentru utilizatorii de computere, funcțiile Adobe Premiere sunt un loc bun de început. Folosirea înțeleaptă a efectelor speciale vă poate face videoclipul să iasă în evidență. Cele mai multe dintre acestea sunt legate de capacitatea programului pe care îl utilizați pentru a vă edita videoclipul. Pentru cea mai bună calitate a aspectului, luați în considerare utilizarea programelor profesionale precum Apple Final Cut Pro sau Adobe Premiere Pro.Majoritatea computerelor și dispozitivelor digitale sunt capabile să editeze filmări video. Dar aveți grijă că editarea video ocupă mult spațiu pe unitate, așa că ar trebui să vă păstrați hard diskul curat și fără filmări pe care nu le utilizați (dar asigurați-vă că ștergeți filmările pe care le utilizați, nu le faceți). Pentru a îmbunătăți condițiile și pentru a face programul să funcționeze mai repede, un hard disk extern pentru a arhiva materialul video este probabil o idee bună. Formatul de ieșire va depinde de destinație (unde doriți să ajungă videoclipul). Formatele comprimate de mai sus sunt cele mai bune formate pentru încărcare pe Internet și medii virtuale ( Quicktime și MP4 sunt printre cele mai comune formate). Pentru trimiterea pe media, formatul DVD este încă un format comun și foarte bun; De asemenea, banda DigiBeta poate fi încă necesară pentru emisiunile de televiziune (ceea ce, desigur, poate fi realizată cu ajutorul companiilor de producție profesioniste).

  Creativitate

  8. Creativitate

  Câte videoclipuri ați văzut pe MTV sau YouTube cu o trupă care cântă într-un club cu lumini intermitente și publicul dansând? Acest stil de videoclip muzical a fost folosit mereu și nu mai este o idee creativă pentru început.În schimb, încearcă să gândești diferit. Încercarea de a folosi un actor celebru din lumea Hollywood-ului cu un buget limitat pare îngrozitor în general. Cu toate acestea, o doză puternică de originalitate va permite videoclipului dvs. să ajungă la sute de oameni, indiferent de bugetul dvs.Pe de altă parte, aveți grijă să nu exagerați. O idee simplă și o execuție bună este întotdeauna mai eficientă decât o idee complexă cu o execuție proastă.

  9. Idei și puncte cheie

  Aveți grijă să nu folosiți prea mult zoom-ul: poate arăta bine când filmați, dar în editarea finală zoom-ul pare de obicei clișeu și inutilizabil. În mod normal, doar profesioniștii cu mâini ferme și stabile sunt capabili să gestioneze o astfel de problemă.

  Evitați efectele speciale excesive: un videoclip muzical bun nu este un videoclip muzical care arată cât de bun sunteți dvs. sau editorul dvs. în aplicarea efectelor speciale. Folosirea câtorva efecte pe tot parcursul videoclipului pentru a crea un anumit sentiment este mult mai bună decât a folosi o mulțime de efecte speciale pentru a face videoclipul interesant.

  Gândiți-vă și la adăugarea de efecte sonore: un videoclip muzical dramatic poate fi îmbunătățit cu câteva efecte sonore speciale suplimentare. Dacă videoclipul tău începe cu o persoană care merge pe stradă, poți adăuga sunetul pașilor sau sunetul agitației străzii.